Με τον υπερθετικό βαθμό ,αναφερόμαστε στο "πρωτογενές" γάλα το οποίο δεν έχει δεχθεί παστερίωση.Υπάρχει ένας "μύθος" ,όσον αφορά την εικασία του οτι είναι υγιεινό και μερικές φορές υποστηρίζεται οτι είναι "καλλίτερο" απο το παστεριωμένο.
Σύμφωνα με άρθρο,οχι μόνο δεν είναι "ανώτερο" στα συστατικά και τη θρεπτική ιδιότητα του,αλλά ελοχεύουν κίνδυνοι κατα τη χρήση του,γεγονός που το έχει κατατάξει στη κατηγορία των απαγορευμένων σε 18 πολιτείες στην αμερική.Οι κίνδυνοι αυτοί οφείλονται κυρίως στην περιεκτικότητά του σε βακτήρια και ιδιαίτερα σε τα οποία δύνανται να οδηγήσουν σε παθογενείς καταστάσεις.Περισσότερα και αναλυτικότερα στο σύνδεσμο(αγγλικά).
Το "υπερφρέσκο" γαλα
on
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου